Carnaval in
 

 

Carnaval 2020

 

ZATERDAG 07/03 - Bal Rat Mort

  • Bal Rat Mort pakt voor de 122ste editie uit met het thema ‘Ensor - Bal Masqué'.

    De hele avond zijn er live acts en optredens. Doe jullie mooiste smoking of galakleed aan en poseer in één van de fotodecors. En vergeet jullie maskertje niet, want iedereen is er ‘in cognito’.

VRIJDAG 06/03 - Carnaval Weekend

  • Naar jaarlijkse traditie is er vrijdagavond om 19.00 uur de aanstelling van de Prins en Prinses Carnaval in het Stadhuis. Daarna volgt om 20.00 uur een authentieke cimateirestoet (lampionnenstoet).

ZATERDAG 09/03 - Kindercarnaval

  • Zaterdag is de dag van het Kindercarnaval met een kinderstoet, de verbranding van mini-Tjannie Carbon en een mini-kloeffeworp, georganiseerd samen met de Orde van de Kloeffe. De centrale locatie is deen tent op het Wapernplein. In het Kursaal Oostende kan je je vanaf 20.00 uur tijdens Bal Rat Mort helemaal onderdompelen in Ensor-sfeer.

ZONDAG 10/03

  • De Grote Carnavalstoet trekt op zondag vanaf 15.00 uur door de stad en eindigt op het Wapenplein, waar iedereen verzamelt voor de Kloeffeworp. Aansluitend wordt het slot van het Carnavalweekend ingezet in de carnavalstent op de Groentemarkt met verschillende optredens.
    De centrale ontmoetingsplaats is een tent op het Wapenplein.

Bal Rat Mort.

Ensor - Bal Masqué

Zaterdag 07/03/2020 - Kursaal Oostende vanaf 20.00 uurKLEDIJ
Avondkledij is gewenst - Carnavalskledij aanbevolen - Stadskledij met strikje verplicht -

VERKLEEDWEDSTRIJD
Met de verkleedwedstrijd voor de beste maskerade, aangepast aan het thema, zijn verschillende waardevolle prijzen te winnen. Inschrijving aan de ingang

OOSTENDE.NETLinks OrdesHOSTED BY FLANDERS WEBHOST FOR

OOSTENDE.NET

© 2020 DAYTONA INTERNET SOLUTIONS
last modified 1-02-2020